CORONA

Statement HockeyLoverz

Beste HockeyLoverz,

Het Nederlandse hockeywalhalla zou er zoals ieder jaar weer uitnodigend en onweerstaanbaar bij liggen. Een gigantische festivalstad ter grote van c.a. 30 hockeyvelden met speciaal aangelegde kunstgrasvelden, talloze artiesten, prachtige stages en fantastische activiteiten. Ruim 400 medewerkers, partners, leveranciers en vrijwilligers zijn al maanden bezig om een onvergetelijke afsluiting van het hockeyseizoen te creëren. Vele stoere mannen en vrouwen hebben de laatste weken met goede zin keihard gewerkt om het mooiste hockey evenement van de wereld op te bouwen en op tijd af te hebben… Precies op tijd klaar om traditioneel het hockeyseizoen af te sluiten met de 9e HockeyLoverz editie, 2 weekenden met 3 dagen lang volop sport & feest. We zouden met het zomer zonnetje op onze bol, samen met ruim 15.000 andere hockeyers een drankje doen. Proosten op een lang weekend met meer dan 100 artiesten op het programma, verdeeld over bijna 10 stages en area’s.

Maar de werkelijkheid is helaas anders. Voor het eerst sinds een lange tijd geen HockeyLoverz. Wij begrijpen dat de verplaatsing van het evenement een grote teleurstelling voor iedereen is. Voor jullie, onze HockeyLoverz bezoekers. Maar ook voor onze crew, vrijwilligers, partners, leveranciers, voor gemeente Gemert en natuurlijk voor ons zelf als organisatie. Het niet doorgaan van HockeyLoverz raakt ons dan ook recht in het hart. Voor ons een nachtmerrie die werkelijkheid wordt.

Echter laten we ons niet uit het veld slaan, want op 9-10-11 juli & 16-17-18 juli 2021 zijn we terug! Volgend jaar is de verplaatste editie die extra bijzonder wordt. Iedereen die aan HockeyLoverz werkt zal extra tijd hebben om een nog grotere editie neer te zetten met nog toffere area’s en nog meer belevingen.

Vier jij HockeyLoverz 2021 met ons mee? Als jij een ticket hebt aangeschaft wordt dit ticket automatisch overgezet naar volgend jaar, daar hoef je niets voor te doen. Binnenkort heb je de mogelijkheid om een weekend te kiezen. Geen gestress meer tijdens de inschrijfavonden, maar gegarandeerd zijn van een plek tijdens het tienjarige bestaan van HockeyLoverz!


Veelgestelde vragen

Algemeen

HockeyLoverz is verplaatst naar 2021, hoe nu verder?

Indien jij een ticket hebt aangeschaft wordt dit ticket automatisch overgezet naar de verplaatste datum. Dit is vanaf 1 mei zichtbaar in jouw persoonlijk HL-account . Mits jij deze beide data niet beschikbaar bent heb je recht op een voucher. Zie de verdere F.A.Q. voor meer informatie over de voucher.

Ik heb nog geen e-mail met info ontvangen?

De e-mail is op vrijdag 25 april 2020 verstuurd naar alle ticket kopers die een ticket hebben gekocht via de officiële kanalen van Hockeyloverz (ons inschrijfsysteem). Let op; alleen de volledige accounts ontvangen een e-mail, omdat alleen die contactgegevens bij ons bekend zijn. Het betreft een automatische mailing, dus het kan zijn dat deze in de ongewenste mailbox terecht is gekomen. Mocht ook dit niet het geval zijn, vind je alle informatie uit de desbetreffende e-mail ook terug op deze pagina.

In de algemene voorwaarden staat dat HL in het geval van overmacht geen verplichtingen na hoeft te komen?

Geen zorgen, wij hebben de beslissing gemaakt om toch met een oplossing te komen. Iedereen in het bezit van een ticket zal volgend jaar gewoon welkom zijn op HockeyLoverz 2021.

Voor welk weekend in 2021 is mijn ticket geldig?

Voor één van de twee weekenden (9-10-11 juli of 16-17-18 juli 2021); voorafgaand aan de inschrijvingen van 2021 krijgt jullie teamcaptain het privilege een keuze te maken welk weekend voor jou (en je team) de voorkeur heeft.

Ik ben een ambassadeur, blijven mijn punten staan?

We begrijpen dat jullie fanatiek mee hebben gedaan met het ambassadeursprogramma. Daar willen we jullie heel erg voor bedanken. Helaas verkeren we in een overmachtsituatie, die ook nieuw voor ons is. We willen jullie niet met lege handen laten staan, daarom gaan we een alternatief voor de beloningen uitkeren! Je ontvangt hierover binnenkort een e-mail van jullie ambassadeurs manager.

Ik heb een deelname of iets anders gewonnen met een win actie?

Heb je jouw gewonnen ticket al ontvangen en jezelf geregistreerd? Dan hoef je niets te doen. Heb je jouw gewonnen ticket nog niet ontvangen via de e-mail, of heb je iets anders gewonnen met behulp van een officiële winactie? Stuur ons een e-mail: info@hockeyloverz.nl.

Een ticket gewonnen via een onofficieel kanaal? Dit ligt buiten onze verantwoordelijkheid. Neem dan contact op met het desbetreffende kanaal.

Betalingen

Ik heb borg betaald. Wat gebeurt hiermee?

De borg van € 150,-  blijft behouden binnen jullie team. Kies jij voor de voucher-optie, dan zal ook de borg in een voucher veranderen.

Ik heb een legertent geboekt voor het team?

De geboekte legertent blijft behouden binnen jullie team. Kies jij voor de voucher-optie, dan zal de waarde van de legertent ook in een voucher veranderen.

Ik heb een VIP ticket.

Wanneer je ticket is omgezet is ook dit VIP ticket geldig voor volgend jaar.

Voucher

Wat houd de voucher regeling in?

Tickets van HockeyLoverz 2020 worden automatisch overgezet naar tickets voor HockeyLoverz 2021; hier hoef je niets voor te doen. Wijzigingen zijn zichtbaar vanaf 1 mei op de persoonlijke pagina van jouw online account. Mocht je verhinderd zijn voor de 2021 editie is een voucher aan te vragen. Dit kan door een mail te sturen naar info@hockeyloverz.nl. Deze voucher is vanaf 7 mei zichtbaar op de persoonlijke pagina van jouw online account. De voucher is geldig tot 1 augustus 2021 en kan, mits HockeyLoverz 2021 niet is uitverkocht, alsnog ingewisseld worden voor een ticket. Na het verlopen van de voucher zal de waarde automatisch worden gerestitueerd op het rekeningnummer van de voucher houder.

Die voucher, welke waarde heeft die precies?

De voucher heeft de waarde van alle producten die je binnen ons systeem betaald hebt. Dit kan een ticket, eventuele VIP-upgrade, borg of een legertent zijn.

Tot wanneer kan ik de voucher aanvragen?

Je hebt tot 6 mei 2020 23:59 de mogelijkheid een voucher aan te vragen.

Hoe lang is de voucher geldig?

De voucher is tot 1 augustus 2021 geldig. De voorverkoop voor HockeyLoverz 2021 zal weer in oktober/november beginnen. Wees er snel bij, want weekend 2 van HockeyLoverz was helemaal uitverkocht.

Heb je de voucher na 1 augustus 2021 niet gebruikt, dan restitueren wij automatisch het volledige bedrag.

Hoe kom ik aan een voucher?

Dit kan door een mail te sturen naar info@hockeyloverz.nl. Vanaf 7 mei is de voucher zichtbaar op de persoonlijke pagina van jouw online account.

Is een voucher geldig voor mijn team of kan dit per ticket?

Geen zorgen; je kan per ticket kiezen voor de voucher optie. De voucher is dus individueel.

Is de voucher overdraagbaar?

Nee, de voucher is (net zoals je Hockeyloverz ticket) persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan een ander.

Hoe ziet zo’n voucher er uit?

HockeyLoverz heeft geen fysieke voucher. Wanneer jij een voucher hebt aangevraagd komt deze vanaf 7 mei in het dashboard van jouw persoonlijke HL-account te staan (op www.account.hockeyloverz.nl). De voucher heeft een code welke je eventueel met de start van de ticketverkoop (oktober/november) kan inzetten voor het aanschaffen van een ticket voor HockeyLoverz 2021.

Wat als ik ‘geld over’ heb na het inzetten van mijn voucher?

We hebben momenteel te maken met een overmachtsituatie die gigantische gevolgen heeft, voor heel veel bedrijven, en zo ook voor HockeyLoverz. We zijn blij met iedereen die weer naar HockeyLoverz wil gaan en hopen dat zoveel mogelijk mensen dit doen. Mocht je nog een paar euro over hebben, weet dat dit dan 100% wordt gestoken in het creëren van een fantastische ervaring voor jullie. Als je alsnog jouw laatste euro’s gerestitueerd wilt hebben; stuur ons vanaf mei even een mailtje op info@hockeyloverz.nl.

Overig

Ik heb mijn agenda dubbelgecheckt en kan volgend jaar écht niet naar HockeyLoverz?

Wat jammer! Je kan altijd nog je omgezette ticket aan een vriend, of op de hockeyclub verkopen. Op deze manier steun je het voortbestaan van HockeyLoverz. Kan je écht niet en wil je een restitutie van je ticketgeld? Dien dan vóór 6 mei 2020 23:59 een aanvraag in voor een voucher. De waarde van deze voucher zal 1 maand na het verplaatste evenement (uiterlijk 1 augustus dus) gerestitueerd worden.

Ik wil (een deel van) mijn ticket doneren aan jullie?

Dat is superlief! <3 In dat geval hoef je hier niets voor te doen. Je ticket zal automatisch omgezet worden naar 2021 en omdat jij voor deze editie geen voorkeur-weekend kiest, begrijpen we jouw donatie. Bedankt!

Mijn vraag stond er niet tussen?

Heb je toch nog onbeantwoorde vragen? Mail dan naar info@hockeyloverz.nl. In verband met de drukte kan het zijn dat het wat langer duurt voordat je een antwoord ontvangt, ook hier vragen we om begrip en geduld.

Meer informatie over onze regeling

In samenspraak met onder meer verschillende brancheorganisaties in de culturele sector, het ministerie van economische zaken, het ministerie van OCW en de ACM is een regeling opgesteld die oplossing biedt voor deze uitzonderlijke situatie. Meer informatie over deze regeling is te vinden op: https://www.bewaarjeticket.nl/.

Contact

Postadres
Berkelse Poort 147
2651 JX Berkel en Rodenrijs

Productiekantoor
De Heinen 1
5371 MJ Ravenstein

Partners

.