Informatie voor ouders

Gaat uw zoon en/of dochter dit jaar naar HockeyLoverz? Vanzelfsprekend wilt u dan graag weten wie de organisatie achter HockeyLoverz is en wat wij allemaal doen om de veiligheid te kunnen waarborgen tijdens het toernooi voor uw kind.

Wij zijn ons ervan bewust dat een deel van onze bezoekers minderjarig is. Hierdoor vinden wij het belangrijk dat wij richting de ouders transparant kunnen communiceren en u als ouder op de hoogte bent van alle activiteiten rondom HockeyLoverz.

Dat alle teams een geweldig weekend beleven op HockeyLoverz, is voor iedere ouder bekend. Echter wat veel ouders niet zien is het harde werken achter de schermen om alle (jonge) bezoekers dit weekend aan te kunnen bieden onder veilig toezicht. Immers een leuk weekend beleven is leuk, maar dit kan niet zonder het hanteren van ontzettend veel veiligheidsmaatregelen.

Bent u nieuwsgierig wat zich achter de schermen afspeelt? Schrijf dan in voor de HockeyLoverz nieuwsbrief voor ouders! Hierin vertellen wij u alle informatie omtrent de organisatie, het programma, veiligheid en het handhaven van ons alcoholbeleid.

WAT BEZOEKERS OVER HOCKEYLOVERZ ZEGGEN

Ik ben al drie keer geweest met verschillende teams, volgend jaar ga ik als begeleider mee. Zeker een weekend voor in de boeken, heb er alweer zin in.
Thomas
Thomas
Bezoeker
Mijn kinderen gaan al enkele jaren naar HockeyLoverz en hebben het altijd reuze naar hun zin! De oudste zoon gaat al twee jaar mee als begeleiding.
Maria
Maria
Ouder

Onze bezoekers hebben ons beoordeeld met een:

525 beoordelingen

Afgelopen jaar ben ik voor het eerst geweest. Zoveel nieuwe en leuke mensen heb ik er leren kennen. Het was een geweldig weekend samen met mijn team, volgend jaar gaan we weer!
Tess
Tess
Bezoeker
Wij zijn met meisje B1 naar het tweede weekend gegaan, leukste weekend ooit! Kan niet wachten tot de volgende HockeyLoverzzz!
Yasmine
Yasmine
Bezoeker
Contact

Postadres
Vantaabaan 1
3045 AJ Rotterdam

Productiekantoor
De Heinen 1
5371 MJ Ravenstein

Partners

.