Informatie voor ouders

Gaat uw zoon en/of dochter dit jaar naar HockeyLoverz? Vanzelfsprekend wilt u dan graag weten wie de organisatie achter HockeyLoverz is en wat wij allemaal doen om de veiligheid te kunnen waarborgen tijdens het toernooi voor uw kind.

Wij zijn ons ervan bewust dat een deel van onze bezoekers minderjarig is. Hierdoor vinden wij het belangrijk dat wij richting de ouders transparant kunnen communiceren en u als ouder op de hoogte bent van alle activiteiten rondom HockeyLoverz.

Dat alle teams een geweldig weekend beleven op HockeyLoverz, is voor iedere ouder bekend. Echter wat veel ouders niet zien is het harde werken achter de schermen om alle (jonge) bezoekers dit weekend aan te kunnen bieden onder veilig toezicht. Immers een leuk weekend beleven is leuk, maar dit kan niet zonder het hanteren van ontzettend veel veiligheidsmaatregelen.

Bent u nieuwsgierig wat zich achter de schermen afspeelt? Schrijf dan in voor de HockeyLoverz nieuwsbrief voor ouders! Hierin vertellen wij u alle informatie omtrent de organisatie, het programma, veiligheid en het handhaven van ons alcoholbeleid.

Contact

Postadres
Vantaabaan 1
3045 AJ Rotterdam

Productiekantoor
De Heinen 1
5371 MJ Ravenstein

Partners

.