HOCKEYLOVERZ 2021 TICKET INFORMATIE

𝗛𝗢𝗖𝗞𝗘𝗬𝗟𝗢𝗩𝗘𝗥𝗭 𝟮𝟬𝟮𝟭 𝗧𝗜𝗖𝗞𝗘𝗧 𝗜𝗡𝗙𝗢𝗥𝗠𝗔𝗧𝗜𝗘

Yes, het is zover. De registratie van HockeyLoverz 2021 gaan weer van start! Dit jaar iets anders dan voorgaande jaren in verband met corona, maar we leggen het jullie even haarfijn uit!

Voor het overzicht delen we de registratie dit jaar op in 4 delen:

1. Tickethouders
2. Voucherhouders
3. Voorregistratie
4. Ticketverkoop

Kijken jullie mee?

𝟭. 𝗧𝗜𝗖𝗞𝗘𝗧𝗛𝗢𝗨𝗗𝗘𝗥𝗦
Heb je jouw ticket van 2020 nog? Dan ben je sowieso een held en kun jij als aller-eerste plaatsen reserveren voor HockeyLoverz 2021. Vanaf 1 november gaat speciaal voor jou de registratie open!

𝟮. 𝗩𝗢𝗨𝗖𝗛𝗘𝗥𝗦
Als je vouchers hebt kan je op 14 november jouw tickets verzilveren!

𝟯. 𝗚𝗘𝗘𝗡 𝗧𝗜𝗖𝗞𝗘𝗧𝗦 𝗢𝗙 𝗩𝗢𝗨𝗖𝗛𝗘𝗥 𝗠𝗔𝗔𝗥 𝗪𝗜𝗟 𝗝𝗘 𝗪𝗘𝗟 𝗚𝗔𝗔𝗡?
Groot gelijk, want je wil dit gewoon niet missen! Op 21 november start de voorinschrijving, kies je weekend en schrijf je in. Je reserveert jouw ticket en hoeft alleen de servicekosten te betalen, daarna heb je tot 1 maart 2021 om je ticket te betalen. Doe je dat niet, vervalt je voorinschrijving. Maar je bent tot die tijd wel zeker van tickets als je die wil!

𝟰. €𝟮𝟬,- 𝗞𝗢𝗥𝗧𝗜𝗡𝗚 𝗣𝗔𝗞𝗞𝗘𝗡
100% zeker dat je gaat, doe dan op 21 november je (aan)betaling. Jouw plek is dan definitief en je krijgt ook nog eens voor €20 euro aan munten. Helemaal gratis en voor niets! Ticketprijzen in 2021 zijn €109,- tot 1 maart, na 1 maart worden de tickets €119. Gaat HockeyLoverz niet door krijg je je ticket geld gewoon terug, op de datum dat de refunds van 2020 ook uitbetaald worden.

Hopelijk is hiermee alles duidelijk en zit jij samen met je teamgenoten klaar om jullie registratie te voltooien. Wij zijn druk bezig om van HockeyLoverz 2021 de beste editie ooit te maken!

Liefs,

Hockeyloverz

HOMEPAGE
MEER NIEUWS
Contact

Postadres
Kranenbittenbaan 20
3045 AW Rotterdam

Productiekantoor
De Heinen 1
5371 MJ Ravenstein

Partners

.