MET PIJN IN ONS HART

Beste Hockeyloverz,

Zoals vele hebben ook wij vanavond de persconferentie bekeken. Er is bekend gemaakt dat de maatregelen verlengd worden en dat alle grote evenementen tot 1 september 2020 verboden zijn. Met gigantisch veel pijn in ons hart moeten wij jullie mededelen dat ook beide weekenden van HockeyLoverz op 3, 4 en 5 juli & 10, 11 en 12 juli 2020 helaas niet door kunnen gaan. Het evenement waar we met heel ons team met veel liefde bijna een jaar aan hebben gewerkt, moet verplaatst worden.

Wij begrijpen dat dit voor jullie als bezoekers een enorme teleurstelling is. We weten dat jullie al maanden uitkijken om het Hockeyseizoen fantastisch af te sluiten tijdens HockeyLoverz. Waar we het liefst met jullie trouwe bezoekers hadden geflaneerd, geparadeerd en een arm om elkaar hadden heengeslagen in het brandende zonnetje, is het nu van groot belang om de festival kriebels even on-hold te zetten en gehoor te geven aan de maatregelen die nodig zijn om allemaal gezond te blijven.

Voor nu willen we vragen om jullie begrip. Het is fijn als we van jullie even de tijd krijgen om mogelijkheden te bekijken en oplossingen te vinden. Alle ticketkopers ontvangen binnen 7 dagen uitgebreide informatie via de mail over de aankoop van hun tickets. Houd je mailbox dus goed in de gaten. Ook op onze website zullen we als er meer informatie is dit direct publiceren.

Maar, wij bieden vast iedereen de zekerheid dat zijn of haar ticket automatisch wordt omgezet naar HockeyLoverz 2021. Geen gestress meer tijdens de inschrijfavonden maar gewoon zeker zijn van een plek.

Liefs, ❤️
HockeyLoverz

HOMEPAGE
MEER NIEUWS
Contact

Postadres
Berkelse Poort 147
2651 JX Berkel en Rodenrijs

Productiekantoor
De Heinen 1
5371 MJ Ravenstein

Partners

.