TESTEN VOOR TOEGANG

Om toegang te krijgen tot HockeyLoverz is het noodzakelijk dat elke bezoeker zich binnen 40 uur voor aanvang laat testen. Ga naar www.testenvoortoegang.nl om een afspraak in te plannen.


Let op: alleen testresultaten die ingepland zijn via Testen voor Toegang worden geaccepteerd om toegang te krijgen tot HockeyLoverz.


Bij de ingang van HockeyLoverz dien je naast je toegangsticket ook je testbewijs te laten zien, in de CoronaCheck-app of geprint. Wanneer je jouw negatieve testuitslag ontvangt als e-mail, zit daar een unieke code bij. Met deze code kun je in de CoronaCheck-app of via www.coronacheck.nl jouw testuitslag omzetten naar een testbewijs in de vorm van een QR-code.


Je laat vervolgens jouw QR-code in de CoronaCheck-app of via je geprinte testbewijs scannen bij de ingang van ons evenement. Is je QR-code geldig? Dan mag je naar binnen.


 

Wat verandert er rondom het coronatoegangsbewijs? Het beleid omtrent het coronatoegangsbewijs is gewijzigd. Dit betekent dat vanaf 1 juli 2021 bezoekers ook met een herstelbewijs toegang kunnen krijgen tot een sociale activiteit of evenement. Kortom, vanaf 1 juli kunnen bezoekers op de volgende 3 manieren een coronatoegangsbewijs krijgen:

 • Testbewijs Een negatieve testuitslag van minder dan 40 uur voor het evenement.
 • Vaccinatiebewijs Volledige coronavaccinatie. Met een vaccin dat door het Europees Medicijn Agentschap (EMA) is goedgekeurd (EMA.nl).
 • Herstelbewijs Bewijs dat u minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.

Let op: Internationale bezoekers binnen de EU kunnen het Digitale Corona Certificaat (DCC) gebruiken om toegang te krijgen tot evenementen en activiteiten in Nederland. Nederlandse burgers kunnen niet het DCC gebruiken om toegang te krijgen tot Nederlandse activiteiten en evenementen. Zij moeten een coronatoegangsbewijs laten zien.

Meer informatie vind je op www.coronacheck.nl. Neem voor verdere vragen contact op met de CoronaCheck Helpdesk via 0800-1421 of helpdesk@coronacheck.nl. De helpdesk is bereikbaar van maandag t/m zondag van 08.00 tot 20.00 uur.Stappenplan

 1. Je wilt naar HockeyLoverz
  Je gaat naar HockeyLoverz, je hebt een geldig testbewijs nodig om te laten zien dat er geen corona is aangetroffen op het moment van testen 


 2. Maak een afspraak
  Laat je binnen 40 uur voordat je naar Hockeyloverz gaat testen. Je kunt je dus vanaf donderdagochtend laten testen bij een aangesloten testaanbieder die het dichtstbij je huis is. Zie onze faq voor alle locaties
.

 3. Laat je testen
  Ga naar de testaanbieder waar je de afspraak hebt gemaakt. Zorg dat je op tijd bent, ben je te laat dan moet je een nieuwe afspraak maken. Na de test ontvang je binnen een uur de testuitslag. 


 4. Ontvang een testbewijs
  Negatief getest? In de CoronaCheck-app of via coronacheck.nl zet je de testuitslag om in een digitaal testbewijs. 


 5. Kom naar HockeyLoverz
  Neem je testbewijs mee naar de activiteit of het evenement en laat deze zien bij de ingang, hoe dit exact in zijn werk gaat wordt duidelijk gemaakt op de locatie. Veel plezier!

Een afspraak maken kan 2 weken voorafgaand aan jouw HockeyLoverz weekend via

AFSPRAAK MAKEN

Let op dat je het juiste evenement kiest. Iedereen krijgt tevens tijdig een evenement-code welke je ook in kunt vullen, dan ben je er zeker van dat je geen fout maakt.


Veelgestelde vragen

Wat verandert er rondom het coronatoegangsbewijs?

Het beleid omtrent het coronatoegangsbewijs is gewijzigd. Dit betekent dat vanaf 1 juli 2021 bezoekers ook met een herstelbewijs toegang kunnen krijgen tot een sociale activiteit of evenement. Kortom, vanaf 1 juli kunnen bezoekers op de volgende 3 manieren een coronatoegangsbewijs krijgen:

 • Testbewijs Een negatieve testuitslag van minder dan 40 uur voor het evenement.
 • Vaccinatiebewijs Volledige coronavaccinatie. Met een vaccin dat door het Europees Medicijn Agentschap (EMA) is goedgekeurd (EMA.nl).
 • Herstelbewijs Bewijs dat u minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.

Let op: Internationale bezoekers binnen de EU kunnen het Digitale Corona Certificaat (DCC) gebruiken om toegang te krijgen tot evenementen en activiteiten in Nederland. Nederlandse burgers kunnen niet het DCC gebruiken om toegang te krijgen tot Nederlandse activiteiten en evenementen. Zij moeten een coronatoegangsbewijs laten zien.

Meer informatie vind je op www.coronacheck.nl. Neem voor verdere vragen contact op met de CoronaCheck Helpdesk via 0800-1421 of helpdesk@coronacheck.nl. De helpdesk is bereikbaar van maandag t/m zondag van 08.00 tot 20.00 uur.


Hoe krijg ik een geldig testbewijs?


In de e-mail met je negatieve testuitslag ontvang je een unieke code. In de CoronaCheck-app zet je deze code om in een digitaal testbewijs in de vorm van een QR-code.

Voor een geprint testbewijs kan je deze code via www.coronacheck.nl omzetten. Het testresultaat zelf geldt niet als toegangsbewijs. Kijk voor meer informatie op www.coronacheck.nl.

Let op! Het tonen van een negatieve testuitslag is tijdelijk voldoende om toegang te krijgen tot een pilot activiteit/evenement. Volg de instructies in de e-mail met je testuitslag voor een geldig testbewijs.


Wanneer moeten ik mij laten testen?

Bezoekers moeten zich binnen 40 uur voor aanvang van het evenement laten testen.

Wanneer kan ik een testafspraak maken bij Testen voor Toegang voor HockeyLoverz?


In principe kan een testafspraak vanaf twee weken voor aanvang van de activiteit/het evenement worden ingepland.


Moeten bezoekers die al zijn gevaccineerd zich ook laten testen voor toegang?


Vanaf 24 juni kan je ook een vaccinatiebewijs gebruiken om toegang tot een activiteit of evenement te krijgen. Verdere informatie vind je op https://www.testenvoortoegang.org.

Kan ik ook als Belgische bezoeker gebruik maken van Testen voor Toegang?

Ja, iedereen die naar een HockeyLoverz gaat kan zich laten testen.


Wie betaalt de kosten voor het testen en hoe duur is het?


De kosten van de toegangstest worden volledig betaald door de Rijksoverheid. Er zijn hiermee geen kosten voor jou als bezoeker.


Vanaf welke leeftijd moeten bezoekers van HockeyLoverz getest worden?


Voor HockeyLoverz geldt dat iedereen een testbewijs moet hebben.

Kan ik me ook bij een GGD-locatie laten testen om een geldig testbewijs te krijgen voor een activiteit of een evenement?


Nee, dit is niet mogelijk.

Ik ben al getest bij de GGD of een andere teststraat.


Nee, dat is niet mogelijk.
 Ook al ben je net negatief getest op corona in de GGD-teststraat of bij een andere teststraat, deze zijn niet aangesloten bij Testen voor Toegang.

Kan ik ook een zelftest gebruiken om een geldig testbewijs te krijgen voor een activiteit of een evenement?


Nee, dat is niet mogelijk.


Moet ik als vrijwilliger/ medewerker ook getest worden?


Ja, via Testen voor Toegang kunnen vrijwilligers geheel kosteloos een testafspraak maken door bij ‘Waarvoor wil je je laten testen’ de optie ‘Werken’ te selecteren. Deze optie kan door medewerkers, artiesten en vrijwilligers worden gebruikt. Zij moeten zich binnen 40 uur voor aanvang van het evenement laten testen.

Waar kan ik me laten testen?

Testen voor Toegang is hard aan het werk om meer locaties zo goed mogelijk over het land verspreid te openen. Er worden regelmatig nieuwe testlocaties toegevoegd. Wanneer je een afspraak maakt en je een postcode invult, zie je de locaties die het dichtst bij jouw huis zijn.

Op dit moment kan je terecht bij de volgende locaties:


 1. Alkmaar (Stadionweg 1, 1812 AZ (AZ Stadion))
 2. Almelo (Plesmanweg 11, 7602PD)
 3. Amersfoort (Middelhoefseweg 10, 3819 AA)
 4. Amsterdam (Wielingenstraat 5, 1078 KK (RAI))
 5. Assen (Industrieweg 34, 9403 AB)
 6. Breda (Stadionstraat 23, 4815 NC (Rat Verlegh Stadion))
 7. Breukelen (Stationsweg 91, 3621 LK)
 8. Delft (Schieweg 25, 2627 AN)
 9. Den Bosch (Marathonloop 1, 5235 AA (Maaspoort))
 10. Den Haag (De Werf 15, 2544 EH)
 11. Duiven (Ratio 6-C, 6921 RW)
 12. Echt (Stationsweg 3, 6101 HH)
 13. Eemnes (Rijksweg 2, 3755 MV (De Witte Bergen))
 14. Eindhoven (Lardinoisstraat 10, 5611 ZZ (Beursgebouw))
 15. Emmen (Van Schaikweg 55, 7811 HN)
 16. Enschede (Reulver 120, 7544 RT (Twentehallen))
 17. Gilze (Klein Zwitserland 8, 5126 TA (Van der Valk))
 18. Gorinchem (Franklinweg 2, 4207 HZ)
 19. Gouda (Kampenringweg 44, 2803 PE)
 20. Haarlem (Reinaldapad 10, 2033 SX)
 21. Heerlen (Hoogeweg 4, 6413 AK)
 22. Hengelo (Hazenweg 61,7556 BM)
 23. Hoofddorp (Bosweg 19, 2131 LX)
 24. Leeuwarden (François HaverSchmidtwei 2, 8914 BC)
 25. Maastricht (Hoekerweg 70, 6222 NP)
 26. Nijmegen (Willem van Arenbergstraat 2, 6515 AT)
 27. Oss (Griekenweg 29, 5342 PX)
 28. Rotterdam (Ahoyweg 10, 3084 BA)
 29. Ridderkerk (Krommeweg 1, 2988 CB, (Van der Valk))
 30. Sneek (Hemdijk 16, 8601 JV)
 31. Utrecht (Jaarbeursplein Garage P3 hal 7)
 32. Venlo (Tegelseweg 136, 5912 BL)
 33. Venray (Keizersveld 19, 5803 AM)
 34. Warmond (Veerpolder 42, 2361 KZ)
 35. Weert (Biest 43A, 6001 AP (Franciscus Huis))

Zwolle (Morsestraat 9-13, 8013 PP)

Wat als ik besmet raak tijdens een activiteit/evenement?


Deelname aan de activiteiten/evenementen waarbij Testen voor Toegang de testen uitvoert is op eigen risico. Meer informatie over de maatregelen die je moet nemen wanneer je na het bezoeken van HockeyLoverz klachten krijgt, kun je vinden op de website van de Rijksoverheid.


Ik heb een andere vraag over Testen voor Toegang 


Heb je een vraag over het boeken van een afspraak of je testbewijs en is die hierboven nog niet beantwoord in de veelgestelde vragen? Neem dan contact op met de Testen voor Toegang helpdesk via 088 767 4010 (maandag t/m zondag 08:00 tot 20:00 uur).


Contact

Postadres
Berkelse Poort 147
2651 JX Berkel en Rodenrijs

Productiekantoor
De Heinen 1
5371 MJ Ravenstein

Partners

.