VRIJWILLIGERS

AANMELDEN ALS VRIJWILLIGER

Ben jij een echte hockeyfanaat, hou je van een goed feestje en lijkt het je leuk om de weekenden van HockeyLoverz nóg toffer te maken? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Ieder jaar zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om weer een geweldige editie neer te kunnen zetten.

Jouw werkzaamheden zullen variëren in het helpen bij de entree, camping, waterbar, activiteiten of het entertainmentteam. Je hoeft zelf niet te zorgen voor ontbijt, lunch en avondeten, dat regelen wij. Daarnaast ontvang je munten voor in je vrije uren en kan je lekker genieten van de vetste feesten, activiteiten en mag je overnachten op de crew camping.

Wil jij ook helpen bij de op- en afbouw? Om voor onze bezoekers weer een geslaagde editie neer te kunnen zetten starten we al vroeg met de opbouw en is na afloop van de weekenden de afbouw. Hier kunnen wij natuurlijk ook hulp bij gebruiken! Tegen een vergoeding ben jij onderdeel van een enthousiast team en ondersteun je ons in de op- en afbouw van HockeyLoverz.

Dus.. wacht niet langer en meld je op tijd aan voor het HockeyLoverz-team. Aanmelden is mogelijk vanaf 15 februari via onderstaand inschrijfformulierformulier.

De vrijwilligersaanmeldingen voor HockeyLoverz 2021 zijn gesloten.

Contact

Postadres
Berkelse Poort 147
2651 JX Berkel en Rodenrijs

Productiekantoor
De Heinen 1
5371 MJ Ravenstein

Partners

.