WACHTLIJST

TE LAAT MET INSCHRIJVEN VOOR #HL19?

HockeyLoverz 2019 is helaas uitverkocht, MAAR je kans is nog niet verkeken! Wij introduceren dit jaar namelijk voor het eerst een wachtlijst. In januari gaan wij steeksproefgewijs controleren of alle ingeschreven teams aan onze vooraf kenbaar gemaakte voorwaarden voldoen. Het is o.a. niet toegestaan dat complete teams niet op hockey zitten. Hierdoor bestaat de kans dat er teams afvallen en dat we nog een klein aantal vervangende teams mogen toelaten.
 
Dus wil jij nog een kans hebben erbij te zijn? Zorg dan dat jij je snel met je team inschrijft voor de wachtlijst. Om je in te kunnen schrijven voor de wachtlijst moet je inloggen op je persoonlijke HockeyLoverz account. Hier kan je vervolgens voor 1 van beiden weekenden inschrijven op de wachtlijst. Klik hier om in te loggen op je persoonlijke account. 
Heb jij nog geen persoonlijk HockeyLoverz account? Maak deze hier gemakkelijk aan met je mailadres. Om deel te kunnen nemen aan HockeyLoverz is het verplicht dat iedereen uit het team een persoonlijk account heeft.
 
Wanneer een plek vrijgekomen is ontvangt de teamcaptain per mail bericht hierover. Om je plekje te kunnen verzekeren is het verplicht een aanbetaling van 50% van het volledige inschrijfgeld te voldoen, jullie krijgen 2 weken de tijd hiervoor. LET OP: een aanbetaling verrichten is pas mogelijk wanneer wij de plek hebben vrijgegeven, je ontvangt een bevestiging per mail zodra dit mogelijk is. Indien wij niet binnen 2 weken een aanbetaling hebben ontvangen, zijn wij helaas genoodzaakt jullie plekje weg te geven aan een ander team. 
INSCHRIJVEN

VOORWAARDEN WACHTLIJST

  • Een team bestaat uit minimaal 5 spelers en 1 begeleider. Het maximumaantal is 19 spelers en 2 begeleiders. In totaal zijn 4 begeleiders toegestaan. 
  • Om je in te schrijven op de wachtlijst moet je een nieuwe inschrijving aanmaken met je team. Je kiest hierbij het weekend dat jullie voorkeur heeft. Let op: 1 persoon is verantwoordelijk voor de inschrijving, hij/zij is de teamcaptain van het team. 
  • Ben jij al ingeschreven, maar was jij te laat met het verzekeren van je plek d.m.v. een aanbetaling? Dan wordt jouw team automatisch op de wachtlijst geplaatst, mits jij je hiervoor afmeldt via info@hockeyloverz.nl
  • Ter bevestiging ontvang je per mail bericht dat je definitief geplaatst bent op de wachtlijst. Het is niet mogelijk om te bekijken hoeveel teams nog voor jullie op de wachtlijst staan. Hierbij geldt de regel: wie zich als eerst inschrijft voor de wachtlijst, die krijgt als eerste een plek toegewezen.
 • Wanneer een plek vrijgekomen is ontvang je per mail bericht hierover. Wij zetten de betaling open in jullie teamaccount en jullie teamcaptain heeft twee weken de tijd om 50% van het inschrijfgeld te betalen.
 • Je plekje is pas verzekerd wanneer er een plek beschikbaar is en wanneer jullie een aanbetaling hebben verricht. Je hebt tot 1 mei 2019 om het overige inschrijfgeld te betalen. Het is ook mogelijk om direct 100% van het inschrijfgeld te betalen.
 • Wij versturen geen betalingsbevestiging. Zodra een (aan)betaling is gedaan, is dit terug te vinden in jullie teamaccount in het inschrijfsysteem. 
 • Indien wij niet binnen 2 weken een aanbetaling hebben ontvangen verliezen jullie je plek en geven wij deze aan een ander team. Het is niet mogelijk uitstel tot betaling aan te vragen.
 • Afmelden voor de wachtlijst is mogelijk voordat jouw plek is toegezegd. Je dient hiervoor een mail te sturen naar info@hockeyloverz.nl
Contact

Postadres
Vantaabaan 1
3045 AJ Rotterdam

Productiekantoor
De Heinen 1
5371 MJ Ravenstein

Partners

.